Susann Pieler | Senior Art Director

Susann har arbetat mer än 20 år i reklambranschen och har belönats för såväl B2B- som B2C-kommunikation. Efter utbildningar inom reklam och grafisk design startade karriären på McCann Malmö. 12 år har tillbringats i Köpenhamn på internationella nätverksbyråer – bl a med ansvar för några av Unilevers mest kända varumärken, Öresundsbron och Danmarks största pensionsbolag, PFA-pension. Eftersom Susann lätt blir sjösjuk, är hon mest stolt över att ha lärt sig segla. Se Susanns portfolio från tidigare arbetsgivare här.

Kajsa Lindh | Grafisk formgivare – print och webb

Kajsa är utbildad vid RMI-Berghs och verksam i branschen sedan 1992, bland annat som Art Director på ID kommunikation, med originalproduktion och webbdesign på McCann Malmö och som kompetensområdeschef på Hadar Media. Kajsas hemliga passion är snickarverktyg. När ingen ser byggs det allt från badrumsskåp och bardiskar till gunghästar och terrasser.

Eva E. Linell | Operativ projektledare

Eva har gedigen erfarenhet av såväl B2B, B2C som retail-marknadsföring och har undervisat i produktionsledning på Berghs School of Communication. Några av de prisbelönta byråer Eva har arbetat på är Kollo/Forsman Bodenfors och The Fan Club. Förutom att vara en av de vassaste operativa projektledarna i branschen, är Eva dessutom en fena på husbyggen.